Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, profetie socanta despre Deveselu:

Maria Ghiorghiu, cunoscuta ca femeia care sustine ca prevede catasrofele, a avut o noua viziune socanta.

In urma cu cateva zile, a fost inaugurata cu fast, baza de la Deveselu, acolo unde se afla Scutul antiracheta instalat de americani. Imediat dupa activarea Scutului de la Deveselu, Rusia a avut o reactie dura, Vladimir Putin a anuntat ca acesta reprezinta o amenintare la adresa securitatii globale, in ciuda mesajelor SUA ca acest sistem este unul defensiv. Rusia considera ca sistemele miliare sunt indreptate impotriva sa.

La putin timp dupa inaugurarea de la Deveselu, Maria Ghiorghiu a scris pe blogul ei ca localitatea olteana ar putea sa dispara de pe fata pamantului.

Scutul de la Deveselu a devenit operational
Scutul de la Deveselu a devenit operational

„Nu este nicio bucurie pentru Romania, ca avem la Deveselu Scutul antiracheta, avand in vedere controversele dintre SUA si Rusia. Romania, as putea spune fara sa gresesc, si-a semnat singura disparitia Deveselului de pe harta. Iata dragilor, ce mesaje am primit astazi dupa amiaza, in legatura cu Deveselu. Deci, in timp ce ma odihneam putin stand doar cu ochii inchisi, fara sa dorm, pot spune ca a plouat asupra mea cu diferite mesaje. Dintre care, am gasit de cea mai mare si mai urgenta importanta cele legate de Deveselu. Glasul spunea asa: „Deveselu! Fug oitele de la Deveselu!” Dragii mei, in acest caz putem spune ca, oitele sunt locuitorii din Deveselu. Populatia din Deveselu va fi  nevoita sa-si abandoneze casele si munca de-o viata, numai ca sa-si salveze viata. La doar 15  minute dupa ce-am auzit cele scrise mai sus, aud un alt glas si mai grav, care spune ceva cutremurator. Glasul spunea asa: „Deveselu! Sfanta Cruce a Lui Hristos. Crucea Lui Hristos, cu Deveselu!”. Moment in care vad dragilor inspre sud, o intindere mare de Pamant, pe care nu mai exista niciun pom, nicio casa, ci totul arata precum un vulcan in plina eruptie”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul sau, unde posteaza toate viziunile.

Maria Ghiorghiu spune ca prevede tragedii
Maria Ghiorghiu spune ca prevede tragedii

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here