Cercetat de poliţişti pentru că şi-a cerut iubita în căsătorie. Care este explicaţia

Un bărbat din Houston, SUA, a fost amendat, după ce şi-a cerut iubita în căsătorie. Gestul său a fost pedepsit de oamenii legii, pentru că, pentru a realiza surpriza, americanul a blocat traficul rutier pe o arteră extrem de aglomerată.

Vidal Valladares are 24 de ani, iar recent a decis să facă pasul cel mare şi să-şi ceară în căsătorie iubita. Pentru acest moment special, tânărul a ales un loc inedit: în mijlocul unei şosele extrem de circulate.

„Acela este locul unde mi-am dus iubita la cea de-a doua întâlnire a noastră. Atunci, am oprit motocicleta, iar ei i s-a părut că priveliştea de acolo este minunată”, a explicat el.

Aşadar, într-o zi, Vidal şi-a păcălit partenera că merg la o petrecere, dar când au ajuns pe respectiva şosea a oprit maşina, apoi a invitat-o să coboare alături de el şi a cerut-o în căsătorie.

Totul a decurs conform planului, iar fata a spus „Da”. Numai că, după câteva zile, bărbatul a avut parte de o surpriză neplăcută. Pentru că, pentru câteva minute, a blocat traficul pentru a-şi cere iubita de soţie, pe numele lui au fost depuse mai multe plângeri.

Acum, Vidal este cercetat de poliţişti, relatează ABC News.

„Mă simt foarte prost”, a mărturisit el. „Aş vrea să le cer scuze celor care au fost deranjaţi sau cărora le-am provocat problem. Nu asta a fost intenţia mea. Am vrut doar să fac ceva diferit”, a explicat bărbatul.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here