Cel mai simplu mod de slăbit. Consumă zilnic această băutură delicioasă care topește grăsimea

Multe diete presupun o restricţionare a organismului de la mâncare, ceea ce poate duce la pericolul apariţiei unor dezechilibre în organism. Iată un regim care este 100% sănătos, uşor de urmat şi, mai ales, gustos.

Apa de cocos a fost mult timp principalul lichid consumat în ţările din sud-estul Asiei, unde aceste fructe erau recoltate pentru miezul, uleiul şi laptele lor cu gust bun. În America şi Europa, băutura a apărut relativ recent şi a fost iniţial privită cu scepticism, însă, datorită efectului benefic pentru sănătate, faima s-a răspândit rapid.

Sucul din interiorul nucilor de cocos tinere este un izvor de nutrienţi. Experţii spun că are capacitatea de a trata bolile de inimă, întăreşte sistemul imunitar, dizolvă pietrele la rinichi, acţionează ca un afrodiziac (în special la bărbaţi) şi… arde grăsimile! Potrivit cercetătorilor indieni, acesta creşte metabolismul şi nivelul de energie în combinaţie cu exerciţiul fizic, şi astfel alungă destul de repede kilogramele în exces – dacă e consumat în fiecare zi.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here