Cel mai bizar PARIU din toate timpurile. 5 cercetători din Suedia fac un lucru INCREDIBIL de 17 ani!

Cinci cercetatori din Suedia au inserat versuri din melodiile lui Bob Dylan in articolele lor ca parte a unui pariu de lunga durata, scrie The Guardian. Dupa 17 ani, cercetatorii au dezvaluit existenta cursei de a-l cita pe cunoscutul cantaret de cat mai multe ori inainte de retragerea din activitatea universitara.

Pariul a inceput in 1997, dupa publicarea in revista Nature a unei lucrari semnate de Jon Lundberg si Eddie Weitzberg, intitulata „Nitric Oxide and Inflammation: The Answer Is Blowing In the Wind”, scrie Hotnews.ro.

„Amandurora ne place foarte mult Bob Dylan asa ca, atunci cand ne-am apucat sa scriem un articol privind masurarea gazului oxid nitric in tractul intestinal si in sistemul respirator (…) titlul a aparut si s-a potrivit perfect”, a explicat recent Weitzberg.

Lucrurile au ramas asa timp de cativa ani, pana cand un bibliotecar a remarcat ca doi colegi cercetatori, Jonas Frisén si Konstantinos Meletis, au folosit un citat diferit din Bob Dylan intr-o lucrare despre capacitatea celulelor non-neurale de a genera neuroni: „Blood on the Tracks: A Simple Twist of Fate?”

In scurt timp a luat nastere un pariu: „Cine scrie cele mai multe articole cu citate dn Dylan inainte de pensionare, castiga un pranz la restaurantul (local – n.red.) Jons Jacob”, a povestit Lundberg.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here