Ce trebuie să facă Carla`s Dream înainte de fiecare filmare de la X Factor din motive de... securitate! Nu s-a mai pomenit așa ceva

Solistul trupei Carla`s Dream are pasiunea de a umbla, indiferent de situație, cu figura vopsită în fel și chip, foarte puțini fiind cei care îi cunosc, cu adevărat, fața. Iar din acest motiv, cei de la X Factor au găsit o variantă care nu îi va putea face să se trezească cu vreaun al bărbat care, vopsit pe față, să se dea ca fiind solitul trupei din Republica Moldova.

Mai exact, pentru că solistul formației care, din acest sezon, este membru al juriului emisiunii X Factor, umblă tot timpul cu fața acoperită de un machiaj extravagant, cei care se ocupă de concursul de talente l-au pus pe artist ca, la semnarea contractului, să facă un gest nemaiauzit în lumea televiziunii de la noi. Mai exact, pe lângă datele de identificare, aceștia au prelevat și amprentele cântărețului. Iar acum, de fiecare dată când are de filmat ceva penjtru noul sezon al concursului de talente, artistul este nevoit să se identifice cu un scaner portabil de amprente pentru ca cei din jur să fie convinși că este el cel care ia loc la masa juriului și că nu a fost înlocuit de un alt tânăr, mascat în același fel.
Carla’s Dreams va fi noul jurat de la X Factor şi gândurile cu care va păşi pe scenă nu sunt unele la care te-ai fi gândit. Reporterii Antenei Stars au avut un interviu cu artistul, iar acesta i-a mărturisit ce se află sub pictura pe care o poartă mereu.
„Nu, asta nu-i faţa mea. Eu în zilele obişnuite arăt altfel. Delia m-a văzut fără mască. Fără mască arăt foarte rău. De asta şi port mască că-s foarte urât. Nu arăt înfricoşător, ci greţos aşa. Sunt antonimul la ”simpatic””, a declarat Carla’s Dreams.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here