Cele mai multe persoane folosesc patrunjelul in mancare, fara a sti ca are proprietati uluitoare pentru sanatate.

Reteta de ceai de patrunjel

4-5 fire de patrunjel
3 cani de apa
Un sfert sau jumatate de lamaie
O lingurita miere

Mod de preparare

Fierbe apa. Adauga lamaia si patrunjelul intr-un vas. Toarna apa fiarta peste ingrediente. Lasa la infuzat timp de cinci minute. La final, indeparteaza patrunjelul si lamaia si adauga mierea.

Proprietati medicinale

Previne tumorile – Contine o componenta naturala care reduce cresterea tumorilor in plamani si stomac.

Tratareaza daunele nervilor – De obicei, deteriorarea nervilor se face din cauza neurotoxicitatii. Patrunjelul reuseste sa imbunatateasca starea pacientilor care au aceasta conditie.

Reduce inflamatiile – Consumul regulat de patrunjel lupta cu artrita, guta si osteoartrita.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here