Consumul de usturoi are numeroase avantaje pentru sanatate si silueta, in special datorita alicinei, substanta care ii da gustul si mirosul specific.

Pentru a prepara sucul de usturoi ai nevoie de:

2 capatani proaspete de usturoi
patrunjel
storcator de fructe sau blender

Se desfac cateii de ustoroi si se curata de coaja. Ulterior, impreuna cu patrunjelul se pun in storcatorul de fructe sau blender si se obtine sucul natural. Datorita mirosului puternic este recomandata adaugarea patrunjelului deoarece acesta il atenueaza. De asemenea, patrunjelul este bogat in vitaminele A, C, E si K si are proprietati antioxidante.

Consumat pe stomacul gol, sucul de usturoi ajuta la diminuarea stresului, fiind benefic pentru sistemul nervos. De asemenea, usturoiul ajuta la detoxifierea organismului, are rol antioxidant, poate reduce hipertensiunea arteriala si imbunatateste circulatia sangelui.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here