Ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu a reacționat după ce președintele PNL Ludovic Orban a declarat duminică seara că, dacă PNL va veni la guvernare, va modifica legea salarizării. Olguța Vasilescu spune într-o postare pe Facebook că este convinsă că liderul PNL nici măcar nu a citit legea, „altfel nu putea susține atâtea aberații care nu au vreo legătura cu legea salarizării”.

„PNL dorește modificarea legii salarizării. Am văzut și ce cauze a invocat Ludovic Orban. Pun pariu pe ce vreți ca nici măcar nu a citit-o! Altfel nu putea susține atâtea aberații care nu au vreo legătura cu legea salarizării. Important de reținut este ca nu i se pare sustenabila. Deci, de ce sa dam când putem sa luam?”, scrie Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Ludovic Orban a declarat duminică seara că, dacă PNL va veni la guvernare, va modifica legea salarizării, din mai multe motive, acuzând faptul că actualele creșteri prevăzute sunt „fără niciun fel de analize” și creează haos.

Întrebat care ar fi motivele pentru care ar schimba legea salarizării, liderul PNL a precizat că, în primul rând, nu este sustenabilă, afirmând totodată că nu se știe ce se va întâmpla cu economia până în 2020.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here