Ce înseamnă când visezi foc

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când visezi foc? Iată ce spun dicționarele de vise.

Daca visezi un foc linistit care arde, inseamna ca in viata personala ai parte de momente tandre, pline de dragoste. Acest vis semnifica linistea sufleteasca si caminul plin de dragoste.

Daca in vis iti apare un foc ce arde intr-o vatra, inseamna ca viata de familie va fi perturbata de momente dificile si de obstacole.

Daca visezi un foc mare, rosiatic, ce arde cu multa putere, inseamna ca in viata ta vor aparea cateva probleme pe care nu-l poti rezolva decat cu multa tenacitate si rabdare. Acest vis poate semnifica o perioada nefasta din viata ta.

Daca visezi vezi un foc mic, dar luminos, inseamna ca va urma o perioada in viata ta in care vei incerca sa-ti faci un proces de constiinta. Vei incerca sa-ti modelezi putin caracterul, iti vei face o introspectie in urma careia vei deveni o persoana mai calda care nu mai judeca dupa primele impresii.

Daca in vis iti apare un indendiu provocat in mod intentionat, inseamna ca nu te-ai comportat intr-un mod prea frumos cu persoanele din jurul tau si ca aceasta raceala si rautate va incepe sa se intoarca impotriva ta. E momentul sa-ti schimbi atitudinea.

Daca visezi un foc ce se transforma in incendiu, inseamna ca in viata reala esti o persoana foarte impulsiva care actioneaza numai din instinct. Poate e momentul sa incerci sa gandesti de doua ori actiunile pe care le faci. Pasiunea de care dai dovada este buna, dar si ace

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here