Ce au descoperit poliţiştii în maşina unui fermier:

Poliţiştii din Polonia au avut o adevărată surpriză atunci când au oprit un fermier care conducea un automobil, descoperind un viţel în interiorul maşinii.

Şoferul de 53 de ani al maşinii, un fermier, transformase automobilul, un Fiat Punto, pentru a putea transporta viţelul. Astfel, bărbatul pusese paie pe jos şi făcuse un ţarc îngrădit cu lemne în partea din spate a maşinii.

Poliţia i-a ridicat carnetul de conducere şoferului, l-a amendat şi l-a obligat să ducă viţelul pe jos restul drumului până acasă, scrie Daily Mail.

„Oprisem maşina la semafor şi când mi-am întors faţa către maşina de lângă mine, am văzut o vacă. Se uita pe geam la mine şi nu-mi venea să cred. S-a făcut verde şi maşina a pornit, cu vaca uitându-se în continuare pe geam. Săraca, maşina era aşa mică…cred că era îngrămădită”, povesteşte un şofer care s-a întâlnit cu fermierul înainte ca acesta să fie oprit de poliţişti.

Adaugă părerea ta

Comentarii

1 COMENTARIU

  1. Cum reactioneaza cind vad pe cineva care bate un animal ? Cred ca soferul nu este instarit si,nevoia l-a determinat sa aplice aceasta idee. Vitelul nu pare stresat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here