Ce a găsit o femeie în telefonul iubitului ei

O femeie, din Marea Britanie, s-a plâns psihologului The Sun pentru ceea ce a descoperit în mobilul iubitul ei. Deși cunoaștea faptul că partenerul său obișnuia să meargă la saloane de masaj, motivul pentru care o făcea a lăsat-o fără cuvinte.

”În timp ce mă ducea într-o seară acasă, iubitul meu a primit un SMS. Mesajul, venit din partea unei femei pe nume Sharonne, era următorul: Sunt liberă acum. Sună-mă! Eu am 41 de ani, iar el 45. Ne-am întâlnit cu cinci ani în urmă. Amândoi am fost căsătoriți și avem copii. Fiul meu locuiește cu tatăl său, iar fiica iubitului meu are la rândul său un copil și locuiește la casa ei. Viața noastră intimă este minunată, însă preferăm să locuim separat. În seara cu pricina, ne-am certat foarte tare când am ajuns la mine acasă. Mi-a mărturisit că obișnuiește să meargă la saloane de masaj, unde, dacă plătești ceva în plus, ai parte de un „final fericit. I-am spus că vreau să ne despărțim. La început, mi-a spus că îi pare rău și că vizitele la saloanele de masaj nu înseamnă nimic pentru el, după care mi-a atras atenția că am reacționat în mod exagerat. Vreau să am din nou încredere în el, însă nu pot”, i-a scris britanica psihologului The Sun, Deidre.

Iată răspunsul acesteia: „Încrederea e importantă. I-ai fost fidelă și credeai că și el îți este fidel. În realitate, a jucat după propriile reguli și ți-a ascuns unele lucruri. Nu sunteți căsătoriți și locuiți separat, însă dacă vrea să aibă o relație bazată pe iubire cu tine, trebuie să îți fie fidel. Dă-i o șansă dacă ești sigură că se va schimba, însă părerea mea e că deja a ratat-o”.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here