Caz șocant! Cum sunt uniți doi gemeni siamezi!

Fenomenul gemenilor siamezi este unul destul de rar, dar deși s-au întâlnit de-a lungul timpului numeroase astfel de cazuri, ele impresionează de fiecare dată. În India s-au născut doi gemeni siamezi care i-au surprins pe medici nu doar prin aspectul lor șocant, dar și prin faptul că sunt de sexe diferite.

O mamă din India a dat naștere la doi gemeni siamezi care deși prezintă amândoi câte două brațe, cei doi împart o singură pereche de picioare, având corpurile unite, relatează DailyMail.co.uk. De asemenea, ei au și organe vitale comune, ceea ce le micșorează și mai mult șansele de supraviețuire.

Mama lor, Shivrajo Devi, în vârstă de 24 de ani, i-a născut miercuri, 1 iunie, la o clinică privată din satul Buxar, din estul Indiei. Deoarece starea lor s-a înrăutățit, medicii au fost nevoiți să îi mute la Spitalul Sadar, în orașul Bihar, pentru a le oferi un tratament special. „Au taliile unite și doar unul dintre cele două organe genitale este vizibil, care este cel al fetei. Chiar dacă cel de-al doilea organ genital lipsește, credem, luându-ne după chipul său, că cel de-al doilea bebeluș este un băiat. Acest lucru face cazul și mai rar deoarece gemenii siamezi sunt de obicei de același sex”, a declarat unul dintre medicii pediatri de la Spitalul Sadar.

Bebelușii nu vor putea fi ținuți nici în această instituție medicală, tratamentul mai avansat de care au nevoie găsindu-se doar la spitalul din New Delhi. Părinții sunt devastați întrucât nu își pot permite călătoria până în capitala Indiei. Din acest motiv, au fost nevoiți să îi ia pentru moment acasă.

„Nu-mi vine să cred c cei doi copii ai mei sunt uniți. Sunt distrusă. Am avut speranța că medicii le pot salva viețile, dar după ce am văzut că îi resping, nu cred acest lucru va mai fi posibil”, a declarat mama gemenilor.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here