“Bahar: Viata furata”, un nou fenomen se naste in Romania

Istoria se repeta! Dupa fenomenul “Suleyman Magnificiul”, serialul “Bahar: Viata furata” inregistreaza, episod cu episod, audiente ametitoare.

Luni, 1 februarie, serialul turcesc “Bahar: Viata furata” a clasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media. Serialul aduna, zi de zi, tot mai multi fani in fata micilor ecrane. Aseara, serialul “Bahar: Viata furata” a strans in fata micilor ecrane peste doua milioane de romani din intreaga tara. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a pozitionat pe primul loc, pe targetul National si All Urban, si pe locul doi, pe segmentul 18-49 Urban.

In intervalul 20:00 – 22:30, “Bahar: Viata furata” a inregistrat 9,8 puncte de rating si 17,9% cota de piata, pe targetul National, 9,6 puncte de rating si 17,9% cota de piata, pe targetul All Urban, si 6,4 puncte de rating si 15,6% cota de piata, pe targetul Comercial.

O medie de 1.798.000 de romani urmareau aseara serialul difuzat la Kanal D. in minutul de aur, atins la 21:06, peste doua milioane (2.063.000) de telespectatori vizionau serialul “Bahar: Viata furata”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here