Avea doar 20 de ani, insa s-a sinucis dupa ce a primit un mesaj pe telefon! Uite ce SMS a primit aceasta fata incat a decis sa isi puna capat zilelor

Cazul de mai jos a socat intreaga comunitate a unui orasel din Marea Britanie prin duritatea lui.

Nina Paunova, in varsta de 20 de ani, avea o familie care o iubea, foarte multi prieteni si incepuse o cariera promitatoare in modelling.

Cu toate acestea destinul ei s-a sfarsit intr-un mod tragic, care a socat pe toata lumea. Totul a inceput dupa ce iubitul ei i-a trimis un SMS in care o anunta ca vrea sa se desparta de ea.

Se pare ca barbatul aflase ca Nina voia sa profite de el. Facuse rost de o conversatie intre ea si o prietena de-a ei, in care spunea ca isi doreste sa se desparta de el, dar ca va mai astepta pana cand va primi un cadou scump.

Dupa ce a citit mesajul, tanara s-a dus in graba la casa iubitului ei, insa acesta nu i-a deschis usa. Distrusa de cursul evenimentelor, se pare ca Nina s-a sinucis: ea a fost gasita spanzurata la un kilometru de locuinta barbatului.

Inainte de a-si lua viata, tanara i-a trimis un SMS mamei sale, in care ii spunea „Ar fi trebuit sa te ascult din timp”.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here