Avea doar 20 de ani, insa s-a sinucis dupa ce a primit un mesaj pe telefon! Uite ce SMS a primit aceasta fata incat a decis sa isi puna capat zilelor

Cazul de mai jos a socat intreaga comunitate a unui orasel din Marea Britanie prin duritatea lui.

Nina Paunova, in varsta de 20 de ani, avea o familie care o iubea, foarte multi prieteni si incepuse o cariera promitatoare in modelling.

Cu toate acestea destinul ei s-a sfarsit intr-un mod tragic, care a socat pe toata lumea. Totul a inceput dupa ce iubitul ei i-a trimis un SMS in care o anunta ca vrea sa se desparta de ea.

Se pare ca barbatul aflase ca Nina voia sa profite de el. Facuse rost de o conversatie intre ea si o prietena de-a ei, in care spunea ca isi doreste sa se desparta de el, dar ca va mai astepta pana cand va primi un cadou scump.

Dupa ce a citit mesajul, tanara s-a dus in graba la casa iubitului ei, insa acesta nu i-a deschis usa. Distrusa de cursul evenimentelor, se pare ca Nina s-a sinucis: ea a fost gasita spanzurata la un kilometru de locuinta barbatului.

Inainte de a-si lua viata, tanara i-a trimis un SMS mamei sale, in care ii spunea „Ar fi trebuit sa te ascult din timp”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here