Au crezut că e o FARSĂ, dar era REAL: CREATURA care seamănă cu GOLLUM, fotografiată în China

Mai multe fotografii cu o creatură misterioasă, care aducea cu Gollum, personajul din Stăpânul Inelelor, au fost considerate false, după ce un bărbat a pretins că a surprins acele imagini în China. Acum s-a descoperit că imaginile erau reale, iar explicaţia vine chiar de la „monstrul” fotografiat.

Bărbatul a făcut câteva fotografii, pe care le-a postat pe internet, fiind acuzat de întreaga lume că a modificat imaginile în Photoshop.

„Plecasem să urinez şi am văzut un monstru. Am făcut câteva poze..şi eu sunt uimit de curajul pe care l-am avut”, îşi aminteşte turistul.

Acum „monstrul” a vorbit, explicând că e vorba de…o persoană reală, de fapt era vorba despre un actor implicat în filmarea unui film SF şi care, costumat în personajul său, a mers să caute un loc liniştit pentru a-şi face nevoile.

„În weekend am plecat cu prietenii la munte să facem un scurt film SF şi când îmi făceam nevoile, cineva a apărut, a făcut câteva fotografii cu mine şi a fugit”, spune bărbatul care a jucat rolul „monstrului”.


Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here