Au aprins focul ca sa incalzeasca casa, dar au incremenit cand au auzit sunete ciudate venind din horn! E cutremurator ce au gasit in interiorul lui

Jefuirea unei case nu este un lucru atat de simplu de realizat, necesitand un plan foarte bine pus la punct, care sa acopere toate situatiile ce pot aparea.

Insa foarte multi hoti merg la noroc atunci cand decid sa incalce legea, acesta fiind si motivul pentru care esueaza in tentativele lor de a obtine bunuri care nu le apartin.

Un hot din California, spre exemplu, a crezut ca da lovitura vietii lui dupa ce a reusit sa intre intr-o casa impunatoare. Proprietarii s-au intors insa mai devreme decat se astepta el, asa ca, in disperarea de a scapa, el a decis sa iasa afara prin hornul semineului.

A avut insa un ghinion teribil: a ramas blocat in interiorul lui. De parca acest lucru nu era suficient, proprietarii locuintei s-au hotarat sa faca un foc in semineu, pentru a incalzi sufrageria.

Destinul hotului a fost tragic: a murit ars in horn, in ciuda incercarilor disperate pe care oamenii le-au facut ca sa il salveze.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here