Are patru amanți și spune că ei i-au salvat căsnicia! Cum e posibil
O partidă de sex în trei a fost revelatorie pentru un cuplu, în ceea ce privește monogamia foto: Telegraph.co.uk

Atunci când doi oameni care se iubesc se căsătoresc, își jură unul altuia că își vor fi mereu alături, la bine și la rău. Pe lângă această promisiune, cei doi se angajează să nu mai întrețină relații sexuale cu nicio altă persoană decât cea pe care au luat-o în căsătorie.

Într-o căsnicie obișnuită, atunci când unul dintre parteneri a comis adulter, iar celălalt a aflat, totul se destramă. Mulți cred că monogamia este imperativă între soți, însă iată că există o alternativă. O femeie în vârstă de 34 de ani își înșală soțul cu alți patru bărbați și susține că acest lucru i-a făcut căsnicia chiar mai puternică decât era înainte.

Femeia, căreia publicația Elle i-a atribuit pseudonimul Lisa pentru a-i păstrea identitatea ascunsă, a explicat că ea și soțul ei au ajuns la un compromis care le face relația cu adevărat specială. „Acum, am patru alți parteneri, pe doi dintre care îi vedem împreună. Fiecare din noi are, poate, două întâlniri pe lună cu alte persoane”, a afirmat ea.

Un test dintr-o revistă le-a spus că monogamia nu e pentru ei

Totul a început când Lisa avea 18 ani, iar ea și actualul ei soț s-au mutat împreună. Un simplu test publicat într-o revistă, numit „Ce crezi despre monogamie”, i-a făcut să își pună întrebări despre relația lor. Mai ales că amândoi au ales răspunsul „este o așteptare nerealistă”. Totuși, a mai durat un an până să își dea seama că lucrurile erau foarte diferite pentru ei doi.

Lisa l-a convins pe soțul ei să facă sex în trei cu una dintre colegele lui de serviciu. „Nu am vorbit despre asta chiar atunci, ci am lăsat-o să fiarbă un an, când am avut oportunitatea de a face sex în trei cu una dintre colegele lui de muncă, pe care eu și ea l-am inițiat”, a explicat ea. Totuși, înainte de partida revelatorie, Lisa avea alte opinii despre cum aveau să stea lucrurile. I-a spus soțului ei că totul avea să fie în regulă atât timp cât el nu o penetra pe colega lui de muncă. Dar regulile au fost încălcate. „Eram atât de excitată să îi văd împreună. Erau superbi și adoram fiecare minut; nu m-am simțit lăsată pe dinafară, așa cum am crezut că se va întâmpla”, a mai povestit femeia.

În cele din urmă, partida de sex în trei le-a deschis ochii amândurora. Acela a fost momentul în care Lisa a realizat că monogamia nu le era benefică mariajului lor: „Am schimbat regula atunci și acolo (…). Acum, singurele noastre reguli sunt onestitatea, sexul protejat și respectarea neîntreruptă a angajamentului comun”.

Mariajul ar fi însemnat sfârșitul primelor săruturi

Când s-au logodit, Lisa spune că s-a „panicat”. Credea că mariajul însemna o relație monogamă și ura ideea de a nu a mai putea simți niciodată senzația primului sărut cu cineva. „Primele săruturi sunt cele mai bune. Idea de a fi monogami însemna că acele lucruri dispăreau, și m-a întristat. Când i-am spus soțului meu, și el a simțit același lucru”, a mai explicat ea.

N-a vrut să lase toată povare pe seama soțului

În cele din urmă, ea și soțul ei au căzut de acord să întrețină relații sexuale și cu alte persoane. Iar totul este spre binele căsniciei, pentru că, spune Lisa, îi ia povara de pe umeri soțului ei. „Câteodată trec luni întregi în care ne întâlnim și facem sex doar între noi, alte dăți, avem trei întâlniri pe săptămână. Tipul de personalitate pe care îl am conduce la relații multiple. Sunt un conector. Am crescut într-o familie foarte mare. Sunt tipul de persoană care are nevoie de foarte multă atenție. Trebuie să vorbesc despre lucruri ca să mă simt mai bine în legătură cu ele. Este o mare parte din felul în care funcționez. Am multă iubire de oferit (…). Poligamia mă ajută să fac asta fără să-mi pun toate nevoile pe seama soțului meu”, a concluzionat Lisa.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here