Cine si-ar fi imaginat vreodata, la divortul lui Stefan Banica de Andreea Marin, ca lucrurile intre ei se vor rezolva la un moment dat, iar cei doi vor ajunge sa aiba o comunicare excelenta.

Ei bine, da! De dragul fiicei lor, Violeta si pentru ca cea mica sa creasca intr-un mediu armonios, Andreea Marin si Stefan Banica au atins aceasta performanta. Cei doi parinti isi impart “in mod frateste” vacantele in care pleaca alaturi de cea mica si se implica cot la cot in cresterea ei. Iar pentru ca toate acestea sa se intample, frecvent, parintii vorbesc si stabilesc lucruri la telefon.

Dezvaluirea ne-a fost facuta chiar de catre Andreea Marin. Prezenta zilele trecute la un eveniment monden, Andreea Marin ne-a dezvaluit ca vorbeste cu fostul ei sot, Stefan Banica, mai des decat ne-am fi imaginat.

“Ieri am vorbit cu Stefan la telefon. L-am sunat ca sa ii povestesc ce spusese Violeta despre el. Impreuna cu Violeta am mers recent la un concert, la Sala Palatului. La final, am intrebat-o pe fiica mea daca i-a placut si daca s-a simtit bine. Iar ea i-a spus ca, da, i-a placut, dar ca nu se compara niciun artist si niciun spectacolele pe care le face tatal ei. Am zis ca Stefan trebuie sa stie si i-am telefonat ca sa il anunt. Violeta va merge si anul acesta, luna viitoare, la unul dintre concertele tatalui ei. Merge an de an si de cand era ea mica la Sala Palatului. E o traditie la noi in familie, asa cum este o traditie si in alte case de romani”, a declarat Andreea Marin.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here