Amestecul-minune cu aloe vera. Iată cum se prepară

Renumitul gel de aloe vera conţine peste 75 nutrienţi, 200 compuşi activi, 20 minerale, 18 aminoacizi şi 12 vitamine, iar asta îl transformă într-un veritabil medicament natural. Mai mult, în combinaţie cu miere, obţineţi un preparat extrem de eficient în tratarea multor boli.

În scop terapeutic se folosesc plantele de aloe de cel puţin trei ani, însă pentru a prepară maceratul de aloe vera cu miere, aveţi nevoie de o plantă de peste 5 ani. Această se ţine în prealabil într-un loc intunescos, fără a fi udată timp de 5 zile. Se spală frunzele şi se recoltează gelul.

Se prepară apoi un amestec din 20% miere de albine bio sau organică, 70% gel de aloe şi 10% votcă. Ingredientele se pun toate într-un borcan din sticlă, care se agită timp de o ora sau se amestecă conţinutul cu o lingură de lemn, după care se lasă la macerat timp de 12 ore la temperatura camerei, amestecându-se o dată la 1-2 ore. După scurgerea acestui interval, preparatul se păstrează la frigider.

Mod de administrare şi indicaţii terapeutice:

Se administrează câte o lingură de preparat, de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, timp de 14 zile, după care se face o pauză de 14 zile şi se poate relua, la nevoie.

Se poate folosi în caz de:

aciditate stomacală
afecţiuni intestinale, dermatologice, orale, hepatice, renale
alcoolism, angină
anorexie
artrite
astm
boli nervoase
dureri de stomac
dispepsie
cancer
crampe
colită
constipaţie
cefalee
hipertensiune
inflamaţii
neurastenie
edeme
obezitate
afecţiuni ale prostatei
contribuie la regenerarea ţesuturilor
tuberculoză pulmonară
tuşe
ulcere
parazitoze
viroze respiratorii
varice
tromboflebită
detoxifiere
reumatism

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here