Am crezut ca nu vad bine! Barbatul acesta chiar are 28 de degete! E incredibil cum atata mainile si picioarele lui, zici ca e un MUTANT

Barbatul e tamplar si spune ca trebuie sa fie foarte atent, ca sa nu isi taie degetele.

Devendra Suthar, un barbat de 43 de ani, din statul indian Gujarat, este detinatorul recordului mondial pentru cele mai multe degete si spune ca asta este o adevarata „binecuvantare”.

Devendra sufera de „polidactilism”, adica are mai multe degete decat un om obisnuit. El are sapte degete la fiecare mana si sapte degete la fiecare picior, desi doua dintre degete sunt unite.

Oamenii din de departe sa il vada, dar barbatul e fericit ca e celebru. „Din cauza degetelor in plus, oamenii ma trateaza ca pe o vedeta. Vin sa ma vada si atentia lor ma face sa ma simt special. Copiii rad cand ma vad. Expersia pe chipurile lor cand imi vad picioarele ma lasa fara cuvinte”, a marturisit el.

Barbatul spune ca degetele sale un plus sunt o binecuvantare si nu vrea sa le taie, mai ales ca lucreaza intr-un atelier de tamplarie. Iata clipul realizat de Cartea Recordurilor despre el:

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here