Aflați în delegație, au decis să facă sex, în secret. Când au ajuns în pat s-a întâmplat dezastrul

O instanta din Australia a decis ca o angajata la stat sa primeasa daune, dupa ce aceasta s-a ranit in timp ce intretinea relatii sexuale cu un coleg de serviciu intr-o camera de hotel, in timpul unei calatorii de afaceri.

In 2007, o femeie, al carei nume nu a fost facut public, a mers impreuna cu un coleg intr-o calatorie de afaceri, iar acestia s-au cazat la un hotel din Sidney.

Cei doi, care se pare ca erau mai mult decat colegi, au inceput sa intretina relatii sexuale in camera de hotel, iar la un moment dat au avut parte de un incident extrem de neplacut.

In timpul partidei de dragoste, un suport de bec s-a desprins de tavan si a „aterizat” pe fata femeii, ranind-o la nas si la gura.

Din cauza acestui accident, femeia a suferit o depresie si nu a mai fost capabila sa continue sa lucreze pentru stat, asa ca a cerut daune din partea companiei la care avea asigurare.

Compania a refuzat insa sa faca acest lucru, pe motiv ca s-a ranit in timpul ei liber si nu in timpul serviciului, asa ca australianca a hotarat sa o dea in judecata.

Dupa ce primul judecator a considerat cererea femeii nefondata, aceasta a facut recurs, iar instanta de apel i-a dat dreptat si a decis ca trebuie sa primeasca daune din partea asiguratorului.

O alta instanta urmeaza sa stabileasca acum ce suma merita sa primeasca femeia pentru neplacerile suferite.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here