Află de la Andreea Mantea cum să menții un păr sănătos ăi strălucitor în sezonul rece

Andreea Mantea este mereu atenta la aspectul parului sau si stie cat de importanta este ingrijirea acestuia in sezonul rece. Vedeta foloseste un sistem inovator care a fost special creat pentru ingrijirea profesionala a parului si care este ideal pentru parul uscat si deteriorat.

Argan Oil CHI este o gama profesionala de lux pentru ingrijirea parului, continand un amestec unic de ulei de Argan, ulei de Moringa, proteine de matase si vitamina A, E, pentru a redahidratarea, vitaminele si antioxidantii firului de par tern si deteriorat. Prin formula sa inovativa, netezeste parul, il hraneste in profunzime, ii echilibreaza nivelul de hidratare, lasandu-l stralucitor si plin de vitalitate.
Uleiul de Argan este absorbit rapid in profunzimea firului de par,il hraneste, oferindu-I vitaminele de care are nevoie. In plus, fortifica parul, ii ofera elasticitate si il protejeaza impotriva factorilor externi si a caldurii de la aparatele de styling.
Uleiul de Moringa reintinereste si revitalizeaza in mod natural structura parului, restabilindu-I nivelul de vitamine si de hidratare.Parul tau va arata mai tanar, mai stralucitor si maisanatos ca niciodata datorita acestui ingredient-minune.

• Samponul –tratamentpentruparuluscatsideterioratcontineulei de Argan, ulei de Moringasiproteina de matasepentruaasigurahidratarea, vitaminelesiantioxidantiifirului de par uscat. Parulramanehidratatsistralucitor.

• Balsamulajuta la reechilibrareanivelului de hidrataresi la imbunatatireastructuriifirului de par si a varfurilordespicate. De asemenea, protejeazaimpotrivafactorilorexternisiimpotrivarazelor UV.

• Uleiul-tratamenthidrateazaintensivsi reface structurafirului de par. Combateelectrizareasiporozitateapentruun aspect sanatossistralucitorfarasaincarce.

• Masca de hidratareintensapentruparuldegradatajuta la reparareaparuluisirefacereastructuriifirului de par cu vitaminesiantioxidanti.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here