Părul de pe față, de deasupra buzei superioare și practic părul de pe tot corpul poate fi o adevărată problemă pentru femei.

Dacă vrei însă o soluție alternativă și naturală, îți dezvăluim secretul folosit de secole de femeile care traiesc in Orientul Mijlociu. Pe lângă îndepărtarea părului nedorit, acest amestec îți va calma pielea, îi va oferi strălucire și va obține un aspect sănătos. Ingredientele naturale ale acestui amestec sunt bogate în antioxidanți, minerale și vitamine.

Pentru acest amestec ‘miraculos’ aveți nevoie de:
– o lingură de terci de ovăz
– o lingură de suc de lămâie
– două linguri de miere

Totul se pregătește foarte simplu. Amestecă toate ingredientele până obții o masă omogenă și apoi aplică pe părul nedorit. Se lasă să acționeze timp de 15 minute și apoi se îndepărtează cu apă călduță. După clătire este indicat să aplicați cremă de față sau de corp, în funcție de zona pe care ați folosit amestecul. Ar fi perfect pentru a aplica crema de fata dupa întregii proceduri. Pentru rezultate mai bune repetați metoda de 2-3 ori pe săptămână și după 30 de zile, veți obține rezultatele dorite. Părul va dispărea pentru totdeauna!

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here