Adevărul despre Triunghiul Bermudelor. Misterul a fost în sfârșit lămurit de oamenii de știință

Triunghiul Bermudelor – numit şi „Triunghiul Diavoluui” – este cunoscut în lumea întreagă ca fiind un loc bântuit, în care avioane şi nave maritime au dispărut fără urmă.

Agenţia americană National Oceanic and Atmospheric (NOAA) a făcut lumină în acest caz. „Nu există nicio dovadă ca disparitiile misterioase din Triunghiul Bermudelor apar cu o frecventa mai mare decat intr-o alta zona geografica din ocean”, anunta agentia NOAA, potrivit evz.ro.

Tringhiul Bermudelor este o regiune din Oceanul Atlantic cuprinsă între Miami din peninsula Florida, San Juan din Puerto Rico şi insula Bermuda. Aici au avut loc multe dispariţii misterioase.

„Paza de Coasta nu recunoaste existenta asa-numitei regiuni a Triunghiului Bermudelor ca o zona geografica de risc pentru nave si avioane. In investigatiile disparitiilor navelor si avioanelor din zona, de-a lungul anilor, nu s-a descoperit nimic care sa indice faptul ca acestea au fost rezultatul altor cauze decat cele naturale”, a declarat purtatorul de cuvant al Pazei de Coasta din SUA.

NOAA susține că din cauza vremii neprielnice din zonă, în special în sezonul în care se produc uragane, zonele de ocean cu o adancime mai mica din Caraibe ar putea fi înşelatoare pentru navigatorii neexperimentaţi.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here