Andreea Marin a publicat o poză pe Facebook, iar fanii au rămas plăcut surprinși foto: Facebook
Andreea Marin a publicat o poză pe Facebook, iar fanii au rămas plăcut surprinși foto: Facebook

Andreea Marin (42 de ani) și-a surprins plăcut fanii cu o poză publicată pe Facebook. Aflată în vacanță, ”Zâna Surprizelor” a renunțat la machiaj și le-a arătat prietenilor virtuali adevărata sa față.

Fosta jurată de la Pro Tv se relaxează la plajă și pare că îi priește detașarea de haosul Bucureștiului. Andreea Marin a publicat pe pagina ei de Facebook o poză în care apare fără pic de machiaj, iar fanii au reacționat imediat cu complimente.

”Doar cerul mai sus decât noi. Întinde mâna, deschide sufletul și mintea. Îl poți atinge. Acum”, este mesajul atașat fotografiei care a strâns mii de like-uri în câteva ore. Cu toate că majoritatea comentariilor au fost pozitive, internauții admițând că arată extraordinar la cei 42 de ani, s-au găsit și câteva voci răutăcioase care au acuzat-o că și-a modificat fața printr-un program, deoarece este imposibil să arate atât de bine nemachiată.

Andreea Marin s-a poat nemachiată foto: Facebook
Andreea Marin s-a poat nemachiată foto: Facebook

Zâna a încheiat recent proictul ”Uite cine dansează” de la Pro Tv, emisiune la care a fost colegă cu Mihaela Rădulescu. Chiar dacă cele două au avut și câteva momente stânjenitoare, Andreea Marin a trecut cu brio acest test, arătând lumii că nu are nimic de împărțit cu Mihaela.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here