Adelina Pestriţu dă cărţile pe faţă: Vedeta spune ADEVĂRUL despre emisiunea pe care a prezentat-o 2 ani de zile

Adelina Pestriţu (28 de ani) a explicat de ce s-a încheiat colaborarea cu postul Kanal D, unde prezenta, alături de Mădălin Ionescu, show-ul tabloid Wowbiz.

În ediţia din 4 ianuarie a emisiunii Wowbiz, Mădălin Ionescu a apărut singur şi a încercat să motiveze lipsa colegei sale, fără însă a oferi prea multe detalii. Ulterior, televiziunea a confirmat despărţirea de Adelina Pestriţu,anunţând că aceasta va fi înlocuită de Andreea Mantea, cea care a mai fost gazda acestui show din octombrie 2012 până în vara anului 2013.

La rândul ei, Adelina Pestriţu a dorit să lămurească situaţia pentru a nu lăsa loc interpretărilor, precizând că parteneriatul cu Kanal D s-a încheiat de comun acord. De asemenea, vedeta a mai subliniat că şi-a dorit o reorganizare pe plan profesional, însă a specificat că perioada în care a lucrat pentru postul turcesc a fost una frumoasă, în care a evoluat şi a învăţat. Pe de altă parte, aceasta nu a oferit amănunte despre proiectele viitoare sau despre o posibilă revenire pe micile ecrane.

„Dragii mei, la începutul fiecărui an, întâmplător sau nu, conduita noastră profesională întâmpină modificări.   Am ales să vă scriu gândurile mele aici, pe EDA Magazine, fiind sursa cea mai sigură, cel puţin în ceea ce mă priveşte, pentru a lămuri o situaţie fără a lăsa loc de alte speculaţii. În urma unei analize amănunţite pe o perioadă lungă de timp şi a dorinţei mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva în viaţa mea. Am hotărât că este momentul unei astfel de schimbări pe plan profesional, lucru care s-a şi întâmplat. Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor şase ani, în care practic am evoluat împreună şi am avut extrem de multe de învăţat. De-a lungul acestei colaborări am cunoscut oameni deosebiţi cu care m-am înţeles de minune şi cărora le ofer tot respectul meu.   Această colaborare s-a încheiat de comun acord şi vreau să le mulţumesc celor din conducerea Kanal D, dar şi echipei cu care am petrecut 12 ore pe zi în redacţie. Este momentul pentru o nouă etapă în viaţa mea şi pentru noi începuturi. Sunt mândră că am făcut parte din acest trust timp de şase ani şi le doresc mult succes şi pe viitor.  Iar pe voi vă invit să-mi rămâneţi alături pentru a lua parte la proiectele mele de viitor!“, spune  Adelina Pestriţu.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here