Această tânără s-a îmbătat şi a adormit pe canapea. Un bărbat începe să o dezbrace, iar ce urmează e surprinzător - VIDEO

Un clip video realizat de vlogger-ul spaniol NinchiBoy a devenit viral pe internet datorită mesajului puternic pe care îl transmite. Numit „Guy has sex with drunk girl”, clipul pare să includă scene în care un bărbat profită de o tânără care s-a îmbătat şi a adormit pe o canapea.

De fapt, materialul, care a strâns peste 9,1 milioane de vizualizări pe YouTube, arată cum ar trebui tratate femeile care sunt vulnerabile după ce se ameţesc de la băutură.

În clip se vede cum tânărul intră într-o cameră în care o femeie „beată” doarme pe o canapea, înconjurată de sticle de băutură. Bărbatul începe să o dezbrace pe tânără, iar apoi, ţinând cont de numele dat clipului, toată lumea se aşteaptă ca acesta să profite de ea.

În schimb, el o acoperă pe femeie într-un cearceaf, iar apoi părăseşte încăperea.
Iniţiativa tânărului spaniol vine la scurt timp după ce în America Latină a avut loc un val de agresiuni sexuale asupra unor femei care au consumat alcool în cantităţi mai mari.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here