A vrut să facă scufundări, dar s-a îngrozit! A chemat poliţia şi TOTUL a luat o turnură neobişnuită

A vrut să facă scufundări, dar ce a găsit pe fundul apei l-a îngrozit! A chemat poliţia, dar lucrurile au luat o turnură neobişnuită…

Nicio clipă nu le-a trecut prin cap că excursia pe care au decis să o organizeze în acea zi va fi una pe care aveau să o ţină minte toată viaţa! Norocul lor a fost că au apucat să facă poze. Altminteri, cine le-ar fi crezut povestea?!

Era o zi extrem de călduroasă, aşa că mai mulţi tineri au decis să se răcorească făcând snorkeling în apropiere de Cienega Springs, Colorado.

Nici n-au apucat să se scufunde prea mult, când „aventura” le-a fost întreruptă brusc! Sub mai multe crengi rupte, scufundate în apă, au descoperit ceva terifiant! S-au speriat atât de tare încât au ţâşnit din apă şi au sunat la poliţie.

Şi aveau şi de ce… Două schelete, ataşate cumva de nişte scaune, au apărut în faţa lor. Erau pline de alge şi arătau înfricoşător!

Era o farsă, sau o descoperire macabră cât se poate de reală, care ar fi trebuit să alarmeze autorităţile?

După ce au cercetat zona şi scheletele, poliţiştii au ajuns la concluzia că totul fusese o glumă bine pusă la punct, autorul şi motivul rămânând, însă, necunscute… S-a dovedit că scheletele nu erau umane, ci erau făcute din plastic.LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here