A sărit în brațele iubitului pentru o poză. După o secundă țipa în agonie

O tânără de 18 ani din Marea Britanie a atins „performanța ” de a cântări mai puțin de 38 de kilograme. Ați putea spune că nu este singura în această situație, însă ceea ce te va lăsa sigur cu gura căscată este faptul că o îmbrățișare a lăsat-o cu coastele fracturate.

Lupta fetei cu anorexia a început în 2012, când vorbele unor colegi de școală au făcut-o să se considere prea grasă. Fără să-și dea seama, mesele tot mai sărace și sportul în exces au devenit un stil de viață pentru Georgia McGrath, dar în loc să aibă grijă și de sănătate, fata a ajuns să fie anorexică, informează Daily Mail.

Intenția de a poza alături de iubitul ei a condus-o într-o stare mai gravă decât și-ar putea cineva imagina.

„Când am sărit în brațele lui Ashton pentru a-l îmbrățișa, am simțit că nu mai puteam respira și țipam în agonie. Am crezut chiar că mi-am fisurat plămânii. Eram slabă ca un băț și coastele mele erau atât de subțiri încât mi le-a fracturat atunci când m-a strâns în brațe. A fost terifiant. Durerea a fost atât de intensă și nu m-am gândit nici un moment că mă voi răni atât de grav de la ceva atât de simplu precum dorința de a poza pentru o imagine drăguță”, a declarat adolescenta

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here