Cazul de mai jos a impresionat o lume intreaga prin duritatea lui, si ofera o adevarata lectie referitoare la ceea ce inseamna sa iubesti cu adevarat.

Totul a inceput in momentul in care Jenny, o tanara in varsta de doar 17 ani, a aflat ca a ramas insarcinata. A fost extrem de fericita cand a auzit acest lucru si nu s-a gandit in niciun moment sa avorteze.

Totul parea ca merge bine insa, in a patra luna de sarcina, fata a inceput sa se confrunte cu dureri puternice de cap, de care nu mai reusea sa scape. In cele din urma a fost la un control si, dupa o serie lunga de teste si analize, medicii i-au dat o veste crunta: avea cancer.

Acela a fost momentul in care Jenny a fost pusa in fata unei alegeri extrem de grele: daca incepea tratamentul cu chimioterapie se putea vindeca, dar pierdea bebelusul. Daca nu, ar fi murit in aproximativ 5 luni.

Nu a stat pe ganduri si a ales viata micutului inca nenascut. Tanara a adus pe lume la termen un baietel perfect sanatos, cu o greutate de 3.4 kilograme: „Misiunea mea s-a incheiat!”, a spus Jenny dupa nastere.

Din nefericire, ea a murit la doar 12 zile dupa ce a devenit mama.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here