A pierdut inelul cu diamante și l-a găsit după cinci ani într-un loc incredibil

Inel cu diamant, cadou de la căţel. Nu e nicio glumă, este ceea ce i s-a întâmplat unei femei din Statele Unite care îşi pierduse bijuteria în urmă cu cinci ani. Nici prin gând nu i-a trecut atunci că inelul a fost înghiţit de patruped. Iar după cinci ani, pierduse orice speranţă că-l va recupera.

Americanca din statul Wisconsin primise inelul cu diamant de la soţul ei, înainte de căsătorie.

„Am fost devastată. Cum să înlocuieşti aşa ceva? Nu e vorba numai despre valoarea materială a inelului, ci şi de valoarea sentimentală.”, spune proprietara căţelului.

Vinovatul pentru dispariţia inelului a fost chiar căţelul familiei, Tucker. Dar fapta sa
a rămas necunoscută timp de cinci ani. Până într-o zi în care căţelul, numit şi ,,Banditul Mâncării” pentru obiceiul de înghiţi orice este comestibil, s-a lăcomit la o îngheţată pe băţ.

„M-am întors să mă uit la nepoata mea şi îngheţata dispăruse. Iar Tucker stătea acolo şi plescăia.”, a mai spus proprietara căţelului.

Din cauza îngheţatei, câinelui i s-a făcut rău şi a vărsat tot ce mâncase. Inclusiv preţiosul inel al stăpânei. Ca să vadă dacă ascunde şi alte comori, căţelul a fost dus la veterinar. Radiografia a arătat însă în afara inelului cu diamant nu mai era nimic de valoare în căţel.

Comentarii

Lasă un răspuns