A pierdut inelul cu diamante și l-a găsit după cinci ani într-un loc incredibil

Inel cu diamant, cadou de la căţel. Nu e nicio glumă, este ceea ce i s-a întâmplat unei femei din Statele Unite care îşi pierduse bijuteria în urmă cu cinci ani. Nici prin gând nu i-a trecut atunci că inelul a fost înghiţit de patruped. Iar după cinci ani, pierduse orice speranţă că-l va recupera.

Americanca din statul Wisconsin primise inelul cu diamant de la soţul ei, înainte de căsătorie.

„Am fost devastată. Cum să înlocuieşti aşa ceva? Nu e vorba numai despre valoarea materială a inelului, ci şi de valoarea sentimentală.”, spune proprietara căţelului.

Vinovatul pentru dispariţia inelului a fost chiar căţelul familiei, Tucker. Dar fapta sa
a rămas necunoscută timp de cinci ani. Până într-o zi în care căţelul, numit şi ,,Banditul Mâncării” pentru obiceiul de înghiţi orice este comestibil, s-a lăcomit la o îngheţată pe băţ.

„M-am întors să mă uit la nepoata mea şi îngheţata dispăruse. Iar Tucker stătea acolo şi plescăia.”, a mai spus proprietara căţelului.

Din cauza îngheţatei, câinelui i s-a făcut rău şi a vărsat tot ce mâncase. Inclusiv preţiosul inel al stăpânei. Ca să vadă dacă ascunde şi alte comori, căţelul a fost dus la veterinar. Radiografia a arătat însă în afara inelului cu diamant nu mai era nimic de valoare în căţel.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here