A intrat în camera fiului său și a găsit o scrisoare pe pat. Cu emoții, a citit-o și s-a cutremurat

Un tată a intrat în camera fiului său. Se aștepta să găsească dezordine, însă l-a întâmpinat un pat frumos aranjat și gol. Lucrurile au devenit deosebit de grave atunci când a văzut o scrisoare pe pernă.

Acesta a luat plicul pe care scria ”tata” și a început să citească.

Dragă tată,

Cu inimă îndurerată îți scriu aceste rânduri. Am decis să fug în lume cu iubita mea Ana. Asta ca să evităm un scandal monstru cu tine și mama… Sunt îndrăgostit până peste cap de ea, e atât de drăgălașă – chiar și cu inelul ei din nas, tatuajele care îi acoperă cam tot corpul și hainele-i de piele. Și cum să nu o iubesc acum că îmi poartă copilul în pântece și suntem absolut convinși că vom fi tare fericiți cu micuța noastră familie! Stai liniștit, e mai mare ca mine și are deja o rulotă în pădure în care să locuim. Avem și lemne care să ne ajungă aproape toată iarna! De unde mai pui că și împărțim același vis, acela de a avea mai mulți copii! Abia aștept! Ana m-a învățat că marijuana nu face, practic, rău nimănui. Așa că am decis să o cultivăm, ca să o dăm prietenilor noștri la schimb pentru cocaina și ecstasy-ul de care avem noi nevoie. Între timp o să ne rugăm intens să apară odată leacul ăla pentru HIV, pentru ca Ana să se facă bine cât mai curând… Dumnezeu știe că o merită!

Nu te îngrijora, tată! Am 15 ani acum și știu să am grijă de mine. Trag speranța că ne vom întoarce într-o bună zi, ca să ai și tu ocazia să îți cunoști nepoții!

Fiul tău care te iubește,

Luca.

P.S.: Stai liniștit, tată, nimic din cele de mai sus nu este adevărat. Sunt la vecinul acasă. Doar voiam să îți reamintesc că există variante muuuult mai grave decât conținutul carnetului meu de note pe care îl vei găsi în sertarul din mijloc. Hai te iubesc!

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here