A instalat pe telefon o aplicatie care ti-ar permite să comunici cu spiritele. E cutremurător ce s-a întâmplat cu tânăra

O fata de 18 ani din Peru ar fi fost posedată de diavol după ce ti-a instalat pe telefon o aplicatie a jocului Ouija, despre care se spune că ti-ar permite să comunici cu spiritele. Prietenii adolescentei confirmă că personalitatea ti vocea tinerei s-au schimbat. Medicii au declarat că era deosebit de puternică. Patricia Quispe este internată momentan într-o clinică de psihiatrie din Peru. Tânăra era cu nitte prieteni în weekend, atunci când au descărcat aplicatia, în joacă. Ajunsă acasă, părintii au observat că tânăra nu se simtea bine. Au chemat ambulanta când fiica lor a intrat în convulsii.

Părintii Patriciei au crezut că a luat droguri sau a mâncat ceva ti că are o reactie alergică. I-a sunat pe prietenii fetei, care au povestit ce făcuseră.

In imaginile filmate la spital personalul medical se chinuie să o imobilizeze pe tânăra care se zbate să scape ti strigă ”666” sau ”Dati-mi drumul!”. Într-un alt segment din video, fata îi cere mamei ei telefonul ti o roagă să o ducă acasă.

Martorii la incident sunt convinti că fata a fost posedată de ”spirite satanice”. Prietenii au povestit că personalitatea fetei s-a schimbat, la fel ti vocea. În plus, a pierdut controlul asupra propriului trup ti a început să cheme diavolul.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here