A început să lovească puternic această piatră. Dupa câteva ore, toţi au izbucnit în plâns

Un bolovan urias de travertin ar putea sa nu spuna nimic. E doar o piatra de cateva sute de kilograme si atat. Pentru acest barbat insa ea ascundea un mare secret.

A avut nevoie de un topor puternic pentru a o sparge. Si a lovit pret de zeci de minute pana din ea a ramas aproape jumatate.

Apoi cu o dalta a inceput sa sculpteze in ea, maruntind tot mai mult. In curand, roca a inceput sa capete forma unei femei care statea asezata pe jos.

A fost nevoie de patru ore de daltuiri si slefuiri pana cand sculptura sa fie finalizata.

La final, toti cei care au urmarit intregul proces au ramas muti de uimire. Cea sculptata in piatra era chiar mama artistului, iar asemanarea este de-a dreptul izbitoare.

Adaugă părerea ta

Comentarii

3 COMENTARII

 1. Ma uit la comentariile FB mai sus postate, pare greu de crezut ce vezi.
  Exista acolo un domn destul de in varsta care nu prinde ideea: ”… abureala”, spune d-lui. Ce abureala domnule??? Nu de talent neaparat e vorba aici ci de gestul extraordinar facut de un om pentru MAMA lui!
  Ati ajuns la anii astia si habar n-aveti ca dragostea si respectul pentru propria mama este unul dintre cele mai mari lucruri din lume? Aveti macar un dram de idee despre forta launtrica care-l anima pe respectivul tanar? Nu prea cred…
  Valabil si pentru user-ul cu Bob Marley la cover photo.
  Clipa cand veti vedea ce inseamna acest lucru va veni pentru fiecare.

  • Nu e vorba de respect, dragoste sau forte launtrice. Dar titlul e demn de un pacient de la psihiatrie: A început să lovească puternic această piatră. Dupa câteva ore, toţi au izbucnit în plâns…sculptura nu se face ”lovind puternic aceasta piatra”’ si cu siguranta nimeni nu a izbucnit in plins. Asta era ”abureala”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here