A început să-i cadă părul și a mers la medic să vadă ce i se întâmplă. Dar acolo a primit o veste îngrozitoare. Cum arată acum tânăra

O studentă a rămas fără părul din cap într-un timp record, din cauza stresului provocat de examene.

Katie-Anna Moore, în vârstă de 20 de ani, avea un păr bogat, blond, care îi dădea încredere și motive de bucurie, însă stresul examenelor a costat-o scump. Fata a povestit că părul a început să-i cadă treptat, astfel încât în două luni pierduse deja peste 70% din podoaba capilară.

Deși a cerut ajutorul medicilor, aceștia nu au putut opri căderea firelor de păr, ba chiar au avertizat-o că lucrurile se vor înrăutăți. Fata a fost diagnosticată cu ”alopecia areata”, o boală autoimună caracterizată prin căderea părului în zone diferite ale scalpului, bine delimitate.

„Am fost distrusă de durere. Am plâns tot timpul și nu am vrut să vorbesc cu prietenii mei despre asta. M-a afectat și mai mult după ce am renunțat să mai merg la facultate și nu am mai ieșit cu prietenii mei”, a povestit tânăra.

După mai multe încercări fără succes de a-și salva podoaba capilară rămasă, Katie-Anna s-a hotărât să nu se mai mintă și să se tundă zero.

Acum ea strânge bani pentru a-și cumpăra o perucă care să îi redea încrederea în propriile forțe.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here