A furat un con dintr-un parc. Apoi, a urmat ŞOCUL! Au plâns când i-au aflat gândurile...

Un băieţel care a luat un con dintr-un parc naţional din California l-a înapoiat paznicilor, alături de un bilet. Când au văzut ce scria pe el, oamenii au plâns! Apoi au postat o poză cu mesajul copilului pe internet, sperând că vor schimba ceva.

A vrut să aibă o amintire din vacanţă, aşa că băieţelul s-a aplecat şi, pe furiş, a luat un con de pin şi l-a ascuns în rucsac.

Abia acasă părinţii au găsit conul în bagaje şi, după ce l-au certat, i-au cerut să-l trimită înapoi. Zis şi făcut! Numai că băieţelul nu s-a limitat la a ambala conul, pentru a-l expedia. Scăpat, câteva minute, de sub observaţie, acesta a luat o hârtie şi un creion şi a început să scrie un bilet pentru îngrijitorii parcului. Ceva îi spunea că trebuie să facă asta.

„În atenţia oricui ar fi preocupat de asta… Am luat un con de pin din pădure, dar vreau să-l înapoiez. Sper că îl vei pune lângă Marele Pom pentru că de acolo l-am şi luat. Îmi pare rău pentru decizia pe care am luat-o atunci. Mulţumesc.”, a scris băiatul.

Când au primit pachetul, îngrijitorii parcului au fost extrem de şocaţi, dar teribil de încântaţi. „Apreciem foarte mult gestul băiatului. Este extrem de important ca nimic să nu fie scos din parc”, au spus aceştia, explicând, totodată, că aceste conuri joacă un rol extrem de important în ecosistem.

Impresionaţi până la lacrimi, aceştia au făcut o poză biletului şi l-au postat pe o reţea de socializare, în speranţa că gestul copilului va schimba ceva.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here