A fost tras pe dreapta in timp ce conducea pentru ca depasise limita de viteza. Politistul s-a dus si i-a dat procesul verbal, insa a inceput sa planga cand a vazut ce gest a facut acest sofer

Povestea de mai jos a devenit virala pe Facebook, unde a strans mai mult de 700.000 de distribuiri si peste un milion de like-uri. 

Totul s-a intamplat in Statele Unite, intr-o zi ca oricare alta. Iata ce povesteste Mike Powers, barbatul care a fost implicat in acest episod:

„Conduceam pe o autostrada din Mississippi cand, la un moment dat, o masina de politie m-a somat sa trag pe dreapta. Depasisem limita legala de viteza.

Am oprit, iar din autoturism a iesit un politist masiv. A ajuns la masina mea si mi-a cerut permisul si asigurarea. Cand s-a intors m-a informat ca mi-a dat amenda pentru depasirea vitezei legale si mi-a inmanat procesul verbal.

Mi-a urat o zi buna si a inceput sa se indeparteze, dar l-am intrebat cum face fata la toate incidentele din ultima vreme, in care copii si adolescentii se impusca unii pe altii, iar zeci, poate sute de oameni nevinovati mor.

Mi-a spus: „Este foarte greu, dar trebuie sa ne facem datoria. Incercam sa fim cat mai buni si sa veghem la siguranta tuturor. Dar este inspaimantator”.

I-am raspuns imediat: „Vreau sa stiti ca multa lume va sustine si ca va apreciaza pentru riscurile pe care vi le asumati zi de zi pentru a ne mentine in siguranta”. Mai apoi mi-am dat bratara jos, i-am inmanat-o si i-am spus ca de obicei daruiesc astfel de lucruri familiei sau celor care au nevoie de curaj si tarie.

A luat-o, si-a pus-o la mana si ochii au inceput sa i se umezeasca. Am vazut pe fata lui cata durere si stress trebuie sa indure acest om si familia lui zi de zi. Am inceput si eu sa plang.

S-a indepartat usor spre masina lui si mi-a spus ca gestul meu inseamna mai mult decat imi pot imagina. Ulterior, cand am fost sa platesc amenda, am aflat ca aceasta a fost anulata. Am donat banii pe care ii pregatisem unei organizatii de caritate.

Doi barbati maturi, de culori diferite, cu cariere diferite, care nu s-au mai intalnit niciodata pana atunci, stau pe marginea drumului in Mississippi si plang din cauza urei care a pus stapanire pe lume.

In acelasi timp, realizam ca nu suntem singuri si ca mai sunt persoane care lupta pentru bine si pentru dreptate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here