A făcut o descoperire șocantă, imediat după nuntă! Cine era bărbatul ei

O femeie a făcut o descoperire groaznică, la doar o săptămână după ce s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea. Jazmin Cullen (24 de ani) s-a măritat cu Jason Cullen, la câteva luni după ce l-a întâlnit, dar nu știa ceea ce avea să urmeze.

Jazmin a aflat că soțul ei este pedofil, atunci când a descoperit imagini cu copii abuzați pe laptopul lui personal. La acea vreme, cei doi erau în luna de miere. Femeia a fost șocată și a anunșat poliția. Atunci, ea a descoperit că Jason stătuse doi ani după gratii, pentru că avea în posesie 8.000 de fotografii indecente cu minori. Bărbatul ținea legătura pe internet și cu alți pedofili.

Cinci ani mai târziu, Jazmin este încă într-o cumpănă. Nu poate divorța de soțul ei pentru că Jason Cullen, pe numele lui real Jason Hodson, face tot posibilul să încetinească demersurile legale pentru divorț.


„Părea o persoană normală. Era un bărbat șarmant. Nici până în ziua de azi nu îmi vine să cred că este aceeași persoană. Voiam să cred că totul este o greșeală. Divorțul va fi ultimul pas în despărțiirea de el, dar până acum, a făcut tot posibilul să nu mă lase să fiu liberă”, a povestit Jazmin, potrivit metro.co.uk.

Mama lui Jazmin, Jennifer, a găsit poze cu minori pe laptopul ei personal, după ce Jason l-a folosit. Unii copii din imagini aveau doar doi ani. Jazmin și Jennifer l-au confruntat, dar el a dat vina pe soția lui. În cele din urmă, bărbatul a recunoscut totul, însă femeia tot nu a reușit să divorțeze de el.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here