A deschis ușa la bucătărie și și-a gasit bunica într-o ipostază incredibilă

Emily Birch, în vârstă de 20 de ani, îşi aminteşte cu groază momentul când a găsit-o pe bunica sa în ipostaze la care nu se aştepta.

Emily s-a decis să-l prezinte pe noul său iubit Michael Rodgers, familiei. ” Bunica mea şi cu el s-au înţeles repede foarte bine. M-am bucurat pentru că eram deja de doi ani împreună şi aveam planuri mari de viitor”, povesteşte fata.
În următorele luni, Michael şi membrii familiei s-au întâlnit de mai multe ori, timp în care Emily observa comportamentul care devenea tot mai ciudat al băiatului. ”Tot timpul le spunea prietenilor lui că am mai mulţi ani decât aveam de fapt. Am tras concluzia ca el vrea o femeie mai matură lângă el. Era din ce în ce mai nemulţumit şi nu înţelegeam de ce”, spune ea.

Tânăra începuse să-şi exprime nemulţumirile faţă de Michael. I-a povestit mamei că mai aveau probleme şi, la un moment dat, i-a făcut mărtusiri chiar şi bunicii. “Ea mi-a spus atunci că ar trebui să-l părăsesc”.

Dar după câteva zile a avut loc un eveniment în familie la care a paticipat şi Michael. „Când invitaţii au plecat, bunica mi-a spus că ar trebui să lămuresc lucrurile cu Michael. S-a oferit să vorbească ea cu el şi s-au dus în bucătărie, în timp ce eu am rămas cu mama. După jumătate de ora ei încă nu terminaseră de vorbit. M-am dus să văd ce se întâmplă şi am găsit uşa blocată. Împreună cu mama am forţat-o şi i-am găsit jos, complet dezbrăcaţi, făcând sex”, a povestit Emily.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here