A cheltuit peste 14 mii de dolari sa arate ca printesa din

Sarah Ingle din Denver, Colorado, a vrut sa arate ca printesele desprinse din povestile de animatie Disney, asa ca tanara in varsta de 25 de ani a inceput sa isi faca modificarile de riguare.Sarah Ingle din Denver, Colorado, a vrut sa arate ca printesele desprinse din povestile de animatie Disney, asa ca tanara in varsta de 25 de ani a inceput sa isi faca modificarile de riguare.

Ziua, ea lucreaza ca marketing manager, iar seara petrecere ore intregi, transformandu-se in Ariel, Anna, Aurora, Belle, Elsa, Merida, Rapunzel, iar rezultatul iti taie respiratia!

Sarah are 17 outfitu-ri si 16 peruci, insa machiajul e cel mai complicat. „E foarte greu sa intri in pielea personajului pentru dureaza mult sa imbrac rochiile si sa le  aranjez pe mine. Pentru look-ul fiecarei printese am cateun machiaj diferit. Si lentilele de contact trebuie sa aiba culori diferite.

Rochiile sunt facute pe comanda si dureaza cam sase luni pana sunt gata. Materialele le procur din diferite surse, inclusiv matasea si organza, le comand de prin alte colturi ale lumii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here