A cheltuit 20.000 de lire sterline arate ca Pamela Anderson. „Am devenit un pic obsedată de ea în adolescenţă”

O britanică a cheltuit 20.000 de lire sterline (echivalentul a circa 23.700 de euro) pe diferite intervenţii chirurgicale şi proceduri cosmetice pentru a arăta ca vedeta sa preferată, Pamela Anderson, scrie Daily Mail.

Tânăra, în vârstă de 28 de ani, spune că mai are nevoie de încă un element pentru ca transformarea să fie completă, respectiv tatuajul în formă de sârmă ghimpată pe care actriţa îl are pe braţul stâng.

„Obişnuiam să mă uit la Baywatch când eram mică şi credeam că este frumoasă. Am fost încântată să cred că arăt ca ea. Am devenit un pic obsedată de ea în adolescenţă şi am revăzut toate episoadele Baywatch”, explică britanica.

Pentru a semănă cu Pamela Anderson, tânăra a făcut injecţii cu Botox, şi-a mărit buzele, şi-a albit dinţii, şi-a aplicat gene false şi îşi face regulat singură injecţii cu Melanotan II, o substanţă nereglementată folosită pentru închiderea pigmentului pielii.

Femeia a început, totodată, să meargă la solar încă de la vârsta de 10 ani şi a ajuns să petreacă în prezent până la 15 ore pe săptămână acolo.

Ea s-a supus primei proceduri de mărire a sânilor în anul 2004. Ulterior, din cauza solarului, implanturile mamare i-au explodat de două ori şi a avut nevoie de şapte intervenţii chirurgicale după aceste incidente.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here