A amestecat suc de ceapă roşie cu miere, apoi a băut. Efectul e miraculos!

Ceapa conține potasiu, magneziu, seleniu, vitamina C, vitamina B, acid folic și fibre, elemente extrem de importante pentru sistemul imunitar. De asemenea, specialiştii au descoperit că ceapa este un diuretic excelent, care favorizează eliminarea unei cantităţi importante de sodiu din organism.

Tratamente naturiste cu ceapă roșie:

Calmează tusea persistentă – poţi prepara un leac pe cât simplu, dar eficient: amesteci cinci linguriţe de suc de ceapă cu opt linguriţe de miere. Leacul îl consumi în trei reprize, timp de cinci zile. Vei vedea că accesele de tuse încetează şi elimini secreţiile acumulate.

Bun antibiotic – tinctura de ceapă se prepară din 500 g de ceapă, care se pun la macerat în 500 ml alcool de 40 de grade. După 10 zile, lichidul se filtrează. Leacul, cu proprietăţi antibiotice, se administrează de trei ori pe zi (câte 30 de picături) în tratamentul arteritei, al bolilor interne din sfera aparatului respirator şi al bolilor de piele. În acest ultim caz, leacul se aplică pe pielea unsă înainte cu cremă de gălbenele.

Dizolvă calculii biliari – dacă ai calculi biliari trebuie să consumi câte trei linguriţe de suc de ceapă, pe care îl laşi să se macereze, timp de cinci ore, în trei linguri de ulei de măsline. După 14 zile de tratament, faci o pauză de o săptămână, apoi repeţi procedura. Efectele nu se lasă aşteptate: în scurt timp, poţi elimina calculii biliari existenţi, dacă nu au dimensiuni prea mari, iar remediul previne şi formarea unor noi calculi biliari.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here