8 lucruri inedite despre penis pe care nu le stiai!

Cu toate ca informatiile sunt accesibile oricand si peste tot, parca niciodata nu stii destule. Iar afirmatia este cu atat mai valabila in cazul informatiilor despre sex. Stiai aceste curiozitati despre penis?

  1. Fumatul “micsoreaza” barbatia

Daca fumezi pierzi cam un centimetru din lungimea penisului. Si asta pentru ca fumatul duce la formarea de depuneri pe vasele de sange, ceea ce face ca sangele sa circule mai greu. Cum erectia presupune puternica vascularizare a zonei genitale, daca fumezi, nu te mai poti ridica la inaltime pe atat de mult pe cat ti-ai dori.
2. Reconstructia penisului

Medicina a evoluat foarte mult, iar cercetatorii dau vesti bune barbatilor mutilati in incendii. Penisul poate fi reconstruit cu grefe de piele obtinute de la circumcizarea copiilor.

  1. Prostata si erectia

O prostata marita poate fi cauza disfunctiilor erectile sau a ejacularilor premature. Daca te confrunti cu aceste doua probleme, cere sfatul specialistului si fa un consult la prostata.
4. Autosatisfacere

Unu din 400 de barbati sunt suficient de flexibili ca sa se autosatisfaca oral.

  1. Marimea conteaza

Iata un capitol la care specialistii spun ca marimea conteaza: cu cat penisul este mai mare, cu atat sperma ejaculata este mai eficace.

  1. Record

Cel mai “utilizat” penis din lume se pare ca apartine regelui Fatefehi din Tonga. Se spune ca, intre 1770 si 1784, acesta ar fi deflorat peste 37.000 de femei.

  1. Ejacularea porneste din coloana

Cand ejaculezi, “comanda” nu vine din creier, asa cum – poate – te-ai gandi. Ci din maduva spinarii.

1 COMENTARIU

  1. PAI DACA NUMELE SI EMAIL ESTE OBLIGATORIU, NU MA MIR CA EU SUNT SINGUR CARE VA SCRIE !! POATE FARA NUME SI EMAIL O SA AVETI MAI MULTE COMENTARII HAHAHAHA !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here