5 motive pentru care femeile preferă bărbaţii în vârstă

Iubirea nu cunoaşte limite, iar în momentul în care te îndrăgosteşti, diferenţa de vârstă nu mai contează. Motivele pentru care femeile preferă bărbaţii în vârstă sunt foarte multe. Pe de altă parte, ele sunt conştiente că doar lângă un partener mai matur vor avea stabilitatea după care tânjesc.

În ziua de astăzi, vedem din ce în ce mai multe cupluri în care partenera este mult mai tânără, ceea ce nu este ceva anormal. În acest articol, veţi afla de ce femeile sunt atrase de bărbaţi în vârstă şi sunt dispuse să aibă angajamente serioase lângă aceştia.

1. Sunt mai răbdători şi comunică mai bine
Femeile preferă de cele mai multe ori să aibă o relaţie cu un bărbat mai în vârstă fiindcă aceştia ştiu să comunice cu ele mult mai bine, au răbdare, experienţă şi cunoştinţe vaste. Este cunoscut faptul că, reprezentantele sexului frumos iubesc să vorbească şi bineînţeles să fie ascultate. Din acest motiv, nu poate exista o comunicare mai bună decât între o femeie şi partenerul ei de viaţă mult mai matur.

2. Le conferă stabilitate
Nu degeaba femeile caută bărbaţi mai în vârstă pentru relaţii de lungă durată. Aceştia le conferă stabilitatea de care au nevoie, sunt mult mai echilibraţi şi statornici. Acestea sunt motive puternice pentru care o femeie preferă să aibă un partener de viaţă mai în vârstă.

3. Se simt mai răsfăţate
Nu este greu de ghicit de ce femeile sunt atrase de bărbaţi în vârstă. Aceştia au mult mai multă grijă de ele şi ştiu cum să le răsfeţe. Conform ultimilor studii femeile preferă genul acesta de relaţie fiindcă bărbatul mai în vârstă are o atitudine mai paternă şi ştiu ce nevoi au ele.

4. Îi consideră mai inteligenţi
Bărbaţii mai în vârstă sunt cu capul pe umeri şi consideraţi mai inteligenţi.Tot studiile arată că femeile sunt atrase, de fapt, de experienţa de viaţă a acestor bărbaţi. Şi nu contează foarte mult diferenţa de vârstă cât timp partenerii se înţeleg şi se completează unul pe altul. De cele mai multe ori, din afară cei din jur vor vedea doar un bărbat mai în vârstă cu o femeie tânără, fapt care va da naştere la discuţii răutăcioase. Dar bărbatul matur şi inteligent este conştient că acest lucru se întâmplă indiferent ce ar face şi nu va încerca să demonstreze nimănui că ei ca şi cuplu se iubesc cu adevărat.

5. Sunt mult mai atenţi la nevoile sexuale ale partenerelor
Bărbaţii maturi sunt mult mai atenţi la nevoile sexuale ale partenerelor. Satisfacţia sexuală şi felul în care se implică aceştia din punct de vedere intim sunt unele dintre motivele pentru care femeile acceptă genul acesta de relaţie. Aşa că, nu este exclus ca din punct de vedere sexual femeile să fie mult mai satisfăcute de un partener mai în vârstă decât unul de vârsta lor.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here