3 arome de parfum care le excită pe femei la maximum

Fără îndoială, putem spune că parfumurile şi dorinţa sexuală merg mână în mână. De aceea, este important ca bărbatul să ştie ce arome pot excita o femeie pentru a o aduce mult mai repede în dormitor.

Mirosul unui bărbat sexy poate înnebuni aproape orice reprezentantă a sexului frumos. De exemplu, multe afrodisiace care atrag femeile sunt prezente în parfumurile masculine de foarte bună calitate care se găsesc în magazinele de specialitate. Aşa că, nu vă rămâne decât să le achiziţionaţi pentru a vă bucura de nopţi fierbiţi alături de partenerele de viaţă.

Ylang Ylang este un afrodisiac puternic

Incontestabil este unul dintre cele mai puternice afrodisiace şi este recunoscut pentru calităţile sale de a stimula dorinţa sexuală. Pe de altă parte, este una dintre cele mai apreciate arome de parfum care trezesc pofta de sex şi de aceea este indicat ca bărbaţii să profite de ea. Mirosind acest ulei esenţial, femeia va simţi o energie erotică aparte care o va excita la maximum. Însă această aromă nu trebuie folosită în cantităţi mari, o picătură este suficientă.

Scorţişoara acţionează ca un excitant fin

Este o aromă demnă de încredere, dulceagă şi uşor înţepătoare pe care femeile o adoră, care acţionează ca un excitant fin şi alimentează dorinţa de a face sex. Uleiul pe bază de scorţişoară este extrem de folosit în masajul erotic, deoarece îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în zonele erogene şi stimulează libidoul. Deci, putem spune că scorţişoara este una dintre acele arome de parfum care le excită pe femei la maximum şi din acest motiv bărbaţii trebuie să o aibă în vedere.

Moscul este apreciat pentru că trezeşte dorinţa de a face sex

Este secretat de o glandă a unei specii de cerbi, iar asemănarea cu feromonii masculini de la om face ca acesta să fie apreciat pentru efectul excitant asupra femeilor. Este important să aveţi în vedere, că moscul este prezent şi în transpiraţia bărbatului şi are legătură cu testosteronul (hormonul masculin). Acest lucru explică de ce mirosul de transpiraţie a iubitului poate excita la culme o femeie şi îi trezeşte dorinţa de a face amor.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here